به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ايسنا، نتايج اين مطالعه كه در دانشگاه كمبريج صورت گرفت، نشان ميدهد كه مصرف مواد پروتئيني و نخوردن شكر هورمونهاي اركسين را وادار مي سازد سيگنالهايي را بفرستند كه باعث كم خوابي و سوزاندن انرژي بيشتر ميشود.
هورمونهاي اركسين در غده هيپوتالاموس تعادل انرژي در بدن را تنظيم و باعث ميشود فرد كمتر احساس خوابآلودگي كند و كمبود آن نيز باعث افزايش وزن و خواب آلودگي فرد ميشود. به گفته «دنيس برداكو» محقق ارشد اين مطالعه، مطالعاتي كه پيش از اين صورت گرفته نشان ميدهد كه مصرف گلوكز فعاليت هورمونهاي اركسين را متوقف ميكند و باعث خواب آلودگي پس از صرف غذا ميشود.
اين محققان دريافتند كه مصرف آمينواسيدها مانع از آن ميشود كه گلوكز فعاليت هورمونهاي اركسين را مختل كند. اين مطالعه نشان ميدهد پروتئين از بوجود آمدن احساس خواب آلودگي كه با مصرف شكر يا كربوهيدرات ايجاد ميشود، جلوگيري ميكند.